مصائب نماینده فوتسال خراسان رضوی در لیگ دسته اول کشور | اتحاد سرخس با تاکسی به شاهرود رفت داوران هفته هشتم لیگ برتر مشخص شدند برنامه بازی‌های هفته هشتم لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | هفته سرنوشت‌ساز برای سرخابی‌ها جریمه ۲ میلیاردی خلیل‌زاده تأیید شد اسکواد پرسپولیس متحول می‌شود! عجیب و غیرمنتظره؛ آذری جهرمی گزینه مدیرعاملی پرسپولیس شد! مهلت ۲۴ ساعته پرسپولیس به اوسمار! فغانی: گام اول برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ را محکم برداشتم دمبله: امیدوارم‌ ام‌باپه توپ طلا را ببرد فعالیت استقلال در تکواندو و سوارکاری برگزاری مجمع انتخابی هیئت والیبال خراسان رضوی باز هم به تعویق افتاد! مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی: ابومسلم ثامن مجوز ندارد استقلال - الوحدات؛ ساپینتو نمی‌خواهد با آسیا خداحافظی کند بازگشت بازیکنان محبوب هاشمیان به ترکیب پرسپولیس اوسمار به دنبال بازارگرمی با اسم پرسپولیس پیروانی در جمع بازیکنان پرسپولیس: جاسوسی نکنید اختلاف نظر در کادرفنی پرسپولیس سکوت فدراسیون فوتبال بعد از منتفی شدن حضور فوتی در تیم ملی نتیجه و ویدئو خلاصه بازی سپاهان و آخال در لیگ قهرمانان آسیا(۲۲ مهر ۱۴۰۴)| چقدر گل نزنی سپاهان! تیم ماهیگیران قهرمان لیگ سوئد شد
سرخط خبرها

جنگل آبی برابر هجوم هفت باد غریب | المحرّق، آزمون دوباره آینه غرور استقلال

  • کد خبر: ۳۶۲۳۵۱
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۹
جنگل آبی برابر هجوم هفت باد غریب | المحرّق، آزمون دوباره آینه غرور استقلال
المحرّق، مهمان ناخوانده‌ای‌ست که در غبار پاییزی به تهران رسیده؛ با کوله‌باری از چهار گل به الوحدات و روحیه‌ای که مثل موج‌های خلیج فارس، آرام نمی‌نشیند.

فردا شب، استقلال در ورزشگاه شهدای شهرقدس باید از این طوفان بحرینی استقبال کند؛ جدالی که برای نخستین بار در تاریخ باشگاه، رنگ‌وبوی بحرین را به خود می‌بیند. استقلالی‌ها پس از شکست تلخ و سنگینی که مقابل الوصل امارات تجربه کردند، حالا در برابر آیینه‌ای تازه ایستاده‌اند؛ آیینه‌ای که یا تصویر غرورآفرین پیروزی را بازتاب خواهد داد یا زخم دیگری بر پیکر اعتبار آبی‌ها خواهد نشاند.

در آن‌سوی میدان، المحرّق تنها یک تیم بحرینی نیست؛ این تیم قصه‌دار، پیش‌تر برابر پرسپولیس زانو زده و در فینال جامی که امروز دیگر وجود ندارد، شکست را لمس کرده است. تاریخ دوباره صحنه را آماده کرده، اما این بار استقلال بازیگر اصلی نمایش است. آبی‌ها خوب می‌دانند که در این نبرد، هیچ راهی جز برد پیش‌رویشان نیست. هر لغزشی، سیمای صعود را تاریک‌تر می‌کند و صندلی مربی پرتغالی‌شان را لرزان‌تر. آنان باید با تمام توان، هم از نام باشگاه دفاع کنند و هم دل هوادارانی را شاد سازند که هنوز در تب‌وتاب شکست قبلی می‌سوزند.

المحرّق، اما حریف کم‌خونی نیست. هفت خارجی از هفت جغرافیای مختلف – از صربستان و برزیل تا آرژانتین، مراکش، غنا و آنگولا – همچون سربازانی رنگارنگ در قلب تیم جای گرفته‌اند؛ مهره‌هایی که می‌توانند هر لحظه بازی را به سود بحرینی‌ها بچرخانند.

چهارشنبه‌شب، ساعت ۱۹:۳۰، زمین شهدای شهرقدس به صحنه‌ای بدل می‌شود که در آن آبی‌پوشان یا دوباره زخم‌های گذشته را تازه می‌کنند یا با نمایشی پرقدرت، غرور گم‌شده‌شان را بازمی‌یابند و آواز اعتبار استقلال را در آسیا بلندتر از همیشه بخوانند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->